Sady sportovních tlumičů Je zde 1398 zboží.

Sportovní tlumiče jsou nedílnou součástí každého sportovního či stavitelného podvozku, která tvoří spolu s dalšími komponentami (sportovní pružiny apod.) certifikovaný komplet. Nutno ale brát v potaz, že sportovní tlumič je párovou komponentou, tudíž tlumiče je nezbytně nutné vyměnit vždy na celé jedné nápravě, v ideálním případě na celém vozidle.

Jaký to má důvod? Výměna pouze jednoho tlumiče by totiž měla silně negativní vliv na jízdní vlastnosti celého automobilu, a navíc by mohlo docházet k nadměrnému opotřebovávání všech komponent.

U nás seženete kompletní sady sportovních tlumičů

Šli jsme logice a správnému postupu naproti, a vytvořili jsme pro vás sady sportovních tlumičů pro přední a zadní nápravu, a rovněž i sady pro celý automobil. Tyto sady jsme navíc cenově zvýhodnili, a to z jednoho prostého důvodu - balit jeden tlumič je stejně náročné jako balit tlumiče dva, tudíž nám nevznikají další náklady, jež by hnaly cenu nahoru. Samozřejmě myslíme i na blaho našich zákazníků, takže všechny sady sportovních tlumičů jsou vysoce kvalitní a zároveň dbáme na to, aby byly jejich opravy / výměny řešeny správně. Zakoupení některé z nabízených sad sportovních tlumičů je zkrátka pro obě strany tím nejlepším řešením.

Nabízíme i horní uložení, prachovky a dorazy

Naše nabídka je kompletní, obsahuje vše nezbytné pro sportovní podvozky. K nabízeným sadám sportovních tlumičů je tedy možné zakoupit dále i horní uložení, prachovky a dorazy.

Pokračovat...

Informace o kategorii Sady sportovních tlumičů

Sady kvalitních německých sportovních tlumčů TATechnix určených pro pevné sportovní podvozky a pružiny se zkrácenou délkou. Tlumiče mají zkrácené pístnice a charakteristiku odpovídající sportovním pružinám. Sady sportovních tlumičů jsou výrazně cenově zvýhodněny oproti sportovním tlumičům nabízeným jednoltivě po kuse. Jsme specialisté na snižování a ke sportovním tlumičům nabízíme kompletní příslušenství jako je horní uložení nebo prachovky a dorazy sportovních tlumičů.