Instalační materiál Je zde 11 zboží.

Na aplikaci wrap fólie či fólie na světla je ideální být vždy plně připravený. Bez potřebných nástrojů a příslušenství totiž nemáte sebemenší šanci dosáhnout stejného výsledku jako profesionálové. Instalačním minimem je pak klasická plochá semišová stěrka - zejména u wrap fólií je naprosto klíčovým nástrojem pro přilepení fólie bez bublinek.

Plochou stěrkou nicméně potřebné vybavení aplikačními stěrkami nekončí. Nenahraditelnou stěrkou je ostrá stěrka, která je nedocenitelná při aplikaci do záhybů a okolo malých předmětů. Naopak velká stěrka je skvělá pro celoplošnou aplikaci fólie.

Řezání fólie - Co k němu budete potřebovat?

Za další nezbytné a klíčové příslušenství považujeme nůž na řezání fólie. Aplikační nůž je velmi ostrý, aby mohlo docházet k čistému řezu fólie, a to bez vysokého tlaku na nůž. Pro plošné zkracování fólie se pak používá řezák, který obsahuje žiletkové ostří, a dokáže tak ve velkých plochách zkrátit celou fólii čistě a bez zbytečných nerovností. Tvary a nestandardní vzory lze do fólie vyřezat za pomocí nalepovací řezací nitě, která se nalepí přímo pod fólii a tažením fólii podřízne.

Aplikační dlátka

Rohy, záhyby nebo lemy karoserie - to všechno jsou místa, kam se klasickou stěrkou dostanete jen velmi obtížně. Naopak za pomocí dlátka lze fólii aplikovat i na roh karoserie nebo plechového dílu. Aplikační dlátka tudíž velmi pomáhají s detaily při aplikaci fólií do těžko přístupných míst.

Pokračovat...

Informace o kategorii Instalační materiál

Stěrky, dlátka, řezací nože, řezáky a řezací nitě k aplikaci wrap fólií. Nabízíme kompletní instalační příslušenství WRAP fólií. Jsme profesionálové s vlastní WRAP dílnou a všechno nabízené příslušenství používáme. S důrazem na kvalitu jsme vybrali to důležité, kvalitní a funkční příslušenství pro instalaci WRAP fólie.