Podložky pro odklon Je zde 91 zboží.

Při snižování vozidla dochází k nežádoucímu jevu, a to odklonu kol negativním směrem - tj. kola nezůstanou kolmo k vozovce. Naštěstí existují způsoby, jak dopad tohoto nežádoucího problému vyrušit. Jedním z těchto způsobů jsou podložky pro změnu odklonu kola.

V našem portfoliu pak můžete nalézt podložky, které se ukládají pod náboj kola a dokáží srovnat negativní i pozitivní odklony vzniklé snižováním vozidla v mezích, které je možné korigovat při klasickém nastavení geometrie vozidla. Jednoduchým mechanickým způsobem se tak při seřizování geometrie dostanete do zelených hodnot.

Tvorba stylových „áček“ či „véček“

Poměrně známým tuningovým počinem je tvorba áček nebo véček pomocí odklonových podložek. Obě řešení jsou poměrně velkým tuningovým zásahem, který ale je, pokud se zdaří, skutečně skvostný na pohled. Ne vždy nicméně musí jít pouze o tuning, může se totiž také jednat o řešení již jinak nevyřešitelného dření kol o lem blatníku. Odklon kola do „A“ totiž vytvoří dodatečnou mezeru mezi kolem a blatníkem.

Montáž podložek

K montáži podložek není potřeba žádných speciálních přípravků ba ani zvedáku. Skutečně stačí pouze odstrojit kolo až pod náboj a podložit jej. Takto jednoduchá je celá montáž!

Pokračovat...

Podkategorie