Vzduchové podvozky Je zde 4157 zboží.

Vzduchové podvozky TATechnix jsou špičkou v oblasti tuningových vzduchových podvozků. Nemůžete se vyznat v nepřeberné nabídce? Připravili jsme pro vás popis nabídky vzduchových podvozků.

Co je to vzduchový podvozek a jak funguje? Co je to sada vzduchového podvozku s příslušenstvím? Co je to sada tlumičů a měchů? Jaký je rozdíl mezi klasickými podvozky, tuhostně nastavitelnými a mechanicky výškově stavitelnými podvozky? Jaké příslušenství ke vzduchovému podvozku potřebujete? Klikněte na jednotlivé články a zorientujte se ve stavbě vzduchového podvozku.

Kompletní vzduchové podvozky včetně příslušenství

Tlumiče a měchy + sady tlumičů a měchů

Komponenty příslušenství

Informace o kategorii Vzduchové podvozky

Kompletní sortiment vzduchových podvozků. Nabízíme klasické výškově stavitelné vzduchové podvozky, které regulují výšku vozidla podle tlaku nafouknutí měchů. Dále nabízíme podvozky s možností nastavení výchozí výšky měchu podvozku. Třetí kategorií jsou tuhostně stavitelné vzduchové podvozky, kde lze nastavením průtoku oleje nastavit tuhost podvozku. Vzduchové podvozky nabízíme včetně instalačního materiálu a příslušenství jako jsou hadice, kompresory, magnetické ventily atd. Kompletní vzduchový podvozek je možné zakoupit jako "plug and play" sadu do které nemusíte nic dokupovat ani upravovat. Takovou sadu pouze nainstalujete na vybrané vozidlo bez jediného zádrhele. Výrobce TATechnix je špičkou na trhu vzduchových podvozků. Kvalita je garantována unikátními zkouškami TÜV na celý sortiment vzduchových podvozků. Všechny podvozky lze zapsat a plně legalizovat.