Výfukové svody Je zde 550 zboží.

Nerezové výfukové svody jsou naprostým základem při zvyšování výkonu vozidla, napomáhají totiž snadnějšímu vymývání válců od výfukových plynů, díky čemuž je možné s jejich dopomocí snadno dosáhnout navýšení výkonu vozu. Od klasických sériových výfuků se ale toto sportovní výfukové potrubí dosti liší, sleduje totiž odlišné cíle. Například u něj, na rozdíl od sériových svodů a výfukových komponent, nehraje prim zvukový komfort, díky čemuž ale nedochází k žádným zbytečným ztrátám na výkonu.

Nerezový downpipe

Downpipe je běžně používaným názvem pro svody od turba, přičemž downpipe svody představují nejdůležitější součástku každého turbomotoru, u nějž chcete dosáhnout zvýšení výkonu, stejně tak nepostradatelným je downpipe při chiptuningu. Jenom samotná výměna sériových svodů za leštěné nerezové svody downpipe znamená nárůst výkonu až o 10 %! Díky nerezovému svodu od turba zároveň dochází třeba i ke snazšímu roztáčení a náběhu turbodmychadla.

Jaká je přidaná hodnota downpipe aneb proč si jej pořídit?

- Výrazně přispívá ke zlepšení odvodu výfukových plynů .
- Postará se o zvýšení kroutícího momentu a výkonu turbomotoru.
- Zlepšuje odezvu plynového pedálu.
- Zmenšuje turbo lag.

Nerezové svody TATechnix

V porovnání s konkurenčními výrobky z kategorie nerezových svodů stojí za zmínku zejména ty od TATechnix, které jsou vyrobeny z vysoce kvalitní oceli s důrazem na bezvadné provedení a vysoce pevné sváry. Jedná se o svody, které jsou určeny pro plně legální provozování vozidla. Legalita dílů je zaručena certifikací TÜV.
TATechnix u všech svých výfukových komponent, svodů downpipe nevyjímaje, klade vysoký důraz nejen na kvalitu provedení, ale též i na dostupnou cenou. Díky tomu jsou svody a downpipe od TATechnix ve své kategorii vůbec nejprodávanějšími.

Pokračovat...