Tlumiče Je zde 2335 zboží.

Tlumič automobilu je jednoduché mechanické zařízení, jehož jediným úkolem je tlumit kmit kola. Z fyzikálního pohledu se pak jedná o zařízení, které klade odpor pohybu a tuto energii pohlcuje respektive mění v tepelnou energii.
S jakými tlumiči se lze na autech setkávat? Zažitým standardem v automobilovém průmyslu jsou kapalinové a plynokapalinové tlumiče, přičemž plynokapalinový tlumič je efektivnější nadstavbou kapalinového tlumiče. Liší se od něj tím, že zásluhou použití plynu nedochází ke zpěnění oleje a tlumič je tak účinný i při zvyšující se zátěži.

Sériové tlumiče

Sériový tlumič je takový tlumič, který byl na vozidle namontován již z výroby. Stejně jako jakákoliv jiná komponenta na autě se ale může kdykoliv rozbít, dostupný je tedy samozřejmě i jakožto běžný náhradní díl vozidla. A to i na našem e-shopu.
Zásluhou toho, že tlumič je párovou součástkou, tak důrazně doporučujeme navštívit kategorii sad sériových tlumičů, kde nabízíme zvýhodněné sady tlumičů pro přední a zadní nápravu, případně kompletní sady 4 ks tlumičů pro obě nápravy. Dobrou zprávou pro vaši peněženku je pak to, že díky prodeji tlumičů po praktických sadách jsme schopni dosahovat výborných cenových podmínek.

Sportovní tlumiče

Sportovní tlumiče jsou tlumiče určené výhradně pro sportovní pružiny, díky zkrácené pístnici je nelze využít v kombinaci se sériovou pružinou. Zkrácená pístnice by totiž nedovolila tlumiči optimální zdvih a tlumič by se tak relativně snadno zničil.
Sportovní tlumiče jsou stejně jako sériové tlumiče párovou součástkou, kterou je nutné měnit jedině v páru. Skladem tedy pro vás máme přichystány sportovní tlumiče na přední i zadaní nápravu, potažmo kompletní sady sportovních tlumičů. Zároveň rádi motivujeme naše zákazníky, aby svá vozidla opravovali správně, proto nabízíme sady sportovních tlumičů za velmi výhodné ceny. Díky nim si tak můžete správě vyměnit tlumič na vašem sportovním podvozku.

Příslušenství k tlumičům

V naší nabídce najdete veškeré potřebné příslušenství k sériovým i sportovním tlumičům. Jmenovat můžeme například horní uložení tlumičů, prachovky, dorazy, nebo tyčky stabilizátorů a mnoho dalšího... Naše nabídka je skutečně kompletní.

Pokračovat...