DEEP version - extrémní snížení Je zde 201 zboží.

Když už vašim potřebám nestačí klasický stavitelný podvozek, a rádi byste si nechali snížit auto ještě více, tak nastává čas na pořízení extrémně snížených výškově stavitelných podvozků TATechnix DEEP - tato řada podvozků totiž dokáže snížit vozidlo na absolutní konstrukční minimum. Navíc je opatřena certifikací TÜV, která zaručuje bezpečnost a funkčnost těchto podvozků.

Podvozky TATechnix DEEP vycházejí ze standardní konstrukce posuvné matky na tlumiči, akorát s tím rozdílem, že tlumiče jsou upravené pro extrémně krátkou dráhu zdvihu. Je to právě minimální dráha pro tlumení, s kterou mají podomácku upravené standardní stavitelné podvozky problémy. Jednoduše řečeno, při extrémním snížení je nutné použít úplně jinou konstrukci / technologii tlumiče - tedy takovou, jakou používají podvozky z řady TATechnix DEEP.

Doplňky TATechnix - To nejlepší pro extrémní snížení vozu

Výrobce TATechnix přišel na trhu s řadou unikátních doplňků, které ulehčují extrémní snížení auta. Například s otočeným kulovým čepem a mnohými dalšími praktickými vychytávkami. Až dosud bylo extrémní snížení vozu dosti o kompromisech, avšak TATechnix svými unikátními doplňky umožňuje, aby se žádné kompromisy dělat nemusely. Kupříkladu lze díky nim vyřešit problémy s nenastavitelným odklonem, takže vozidlo bude mít doslova učebnicovou geometrii i při extrémním snížení.

Ke kompletní nabídce DEEP podvozků je samozřejmě možno sehnat i všechny potřebné náhradní díly, které lze využít též pro stavbu vzduchových podvozků nebo pro upgrade stávajících stavitelných podvozků, u kterých vám nevyhovuje maximální možná míra snížení podvozku.

Pokračovat...