Samolepící fólie - podle barvy (2) Je zde 3374 zboží.

Wrap fólie jsou unikátními potahovými fóliemi uzpůsobenými pro potahování karoserií automobilů, nebo jakýchkoliv jiných neporézních ploch. Wrap fólie na karoserie vozidel vycházejí z klasických reklamních fólií, které můžeme vídat ve výlohách a jiných reklamních plochách, avšak oproti nim se liší těmito vlastnostmi:
 - Jsou roztažitelné bez jakékoliv viditelné ztráty na barvě či vzoru.
 - Jsou opatřeny mikrokanálkovým lepidlem, které umožňuje jejich nalepení bez bublin.
 - Mohou se chlubit jedinečnou tepelnou zpracovatelností.
 - Nabízejí značnou mechanickou i chemickou odolnost a ochranu potahované plochy.
 - Jsou určeny i k lepení suchým lepidlem, jež plně vytvrdne během 14 dnů.

Wrap fólie třídíme podle barvy, čímž vám usnadníme jejich výběr

Existuje přitom hned několik typů fólií, nicméně naše zkušenosti z dlouholetého prodeje WRAP fólií ukazují, že zákazníci spíše preferují výběr fólie podle barvy, nikoliv podle jejího typu. Proto na trh přicházíme s unikátním dělením fólií na základě jejich barev. Díky rozložení fólií do barevných spekter dokážeme například všechny černé, modré či zelené fólie zobrazit přehledně hned vedle sebe na jednom místě. Pro zákazníky je tak nabídka našich fólií velmi přehledná a usnadňuje jim výběr vhodné fólie - snadno mezi fóliemi tedy najdou třeba tu svou vysněnou zelenou fólii na auto.

Jak na instalaci wrap fólie?

Při aplikaci wrap fólie se zpravidla postupuje od středu lepené plochy, kde se fólie přilepuje tahy stěrkou, mikrokanálkové lepidlo pak umožňuje tyto tahy provádět bez toho, aniž by se začaly tvořit bubliny. Kraje, rohy a záhyby, jež si ideálně nechte za až na závěr, jsou pak díky unikátní roztažnosti wrap fólie zpracovatelné za tepla - vždy je tedy můžete vytvarovat tak, aby perfektně kopírovaly tvar lepené plochy či objektu (např. karoserie auta). Závěrem vám doporučujeme si prohlédnout naším e-shopem nabízení příslušenství, které pokrývá kompletní škálu produktů potřebných ke správné instalaci fólie bez bublin na karoserii vozidla.

Pokračovat...

Informace o kategorii Samolepící fólie - podle barvy (2)

Seřadili jsme pro vás WRAP fólie podle barev. V rámci jednoltivých kategorií / barev najdete kompletní sortiment mimo speciální fólie typu maskáč, stickerbomb atd. Jednoduše kliknete na černou wrap fólii a vybíráte na jednom místě ze všech dostupných fólií. Vždy se snažíme mít všechny fólie skladem a v dostatečném množství. Dbáme na vysokou kvalitu. Veškeré fólie jsou vyrobeny na strojích japosnké výroby a technologie. Autofolie jsou naneseny lepidlem tzv. bubble free nebo také mikrokanálkovým lepidlem. Mikrokanálky lépe odvádí vzduch a při lepení stěrkou nevznikají žádné vzduchové bublinky ani jiné neduhy. Nabízíme velmi široký sortiment příslušenství