DEEP - komponenty podvozků Je zde 563 zboží.

Klasické výškově stavitelné podvozky řady TATechnix jsou z hlediska dodatečného snižování nejupravovanějšími podvozkyDodatečné snižování klasických stavitelných podvozků je zásadní problém. Na trhu se objevily podvozky TATechnix DEEP, které jsou profesionální odpovědí na požadavky zákazníků o dosažení ještě většího snížení vozu. Navíc podvozky z řady DEEP řeší všechny známé problémy, které trápily klasické stavitelné podvozky - ty po úpravě často trpěly funkčními neduhy.

Konstrukce DEEP výškově stavitelných podvozků vychází z klasické konstrukce stavitelných podvozků, jde tedy též o posuvnou závitem stavitelnou misku, která vystavuje výchozí výšku vozidla. Avšak tyto podvozky jsou vybaveny tlumičem schopným tlumit rázy na extrémně krátké dráze - to je hlavní rozdíl mezi nimi a klasickými stavitelnými podvozky. Díky kvalitnímu tlumení i při maximálním možném snížení může být tedy tento unikátní set certifikován TÜV certifikací.

Náhradní díly k DEEP podvozkům

Výrobce TATechnix nabízí ke svým podvozkům kompletní sady náhradních dílů, stejně tak tomu je i u podvozků řady DEEP. Náhradní díly k DEEP podvozkům jsou běžně využívaný při opravách stavitelných podvozků, ale taktéž pro stavby vzduchových podvozků, anebo v případech, kdy majitel vozu potřebuje dosáhnout většího snížení přední či zadní nápravy.

DEEP podvozky od TATechnixu jsou zároveň kombinovatelné i s Lift kit sadami. To je v kostce mechanizmus zvyšující vozidlo v reálném čase, což vám umožní bez problémů překonávat všechny překážky na silnici i s autem, jež má extrémně snížený podvozek.

Pokračovat...

Podkategorie