Kompletní výfuky Ocel/Chrom Je zde 76 zboží.

Kompletní ocelové výfuky jsou jednou z kategorií sportovních výfukových systémů ideálních pro dosažení sportovního zvuku a zlepšení vymývání výfukového potrubí.

Jako ve všech kategoriích tak i v této dochází k dělení na homologované a nehomologované výfuky:

- Homologované výfuky zpravidla vyžívají všechen prostor, který norma nabízí, a balancují na její hraně, a to jak z pohledu zvukového projevu, tak i z hlediska výkonových / emisních vlastností.

- Nehomologované výfuky jsou naopak vyráběny zpravidla na základě posouzení výrobce, jaký zvukový projev a vlastnosti jsou u takovéto výfukové sady ideální.

Ocel je ideální materiál pro výfuky

Ocel jakožto základový materiál výfukových systému je naprosto ideální, velmi dobře se totiž ohýbá, tvaruje a sváří. Díky tomu dochází k minimu výrobních vad - jako je například nedokonalý svár. Oproti tomu nerezové výfuky se obtížné sváří a je u nich velmi finančně náročné provést dokonalé sváry.

Každopádně je potřeba myslet na to, že ocel koroduje, takže je nutná velmi kvalitní antikorozní ochrana, a to hlavně ve svárech. Ocel také získává časem určitou patinu. Díky tomu se ocelové výfuky poměrně často kombinují s úpravou tzv. chromováním. Zejména u koncovek je tímto způsobem dosažen velmi efektní zrcadlový vzhled.

Co obsahují sady výfuků?

Sady ocelových výfuků zpravidla obsahují kompletní výfukové potrubí od svodů / downpipe vozidla. U každé sady je samozřejmě vyobrazena kompletní soustava obsažených dílů. V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat, a my vám pomůžeme najít vhodné řešení výfukového systému.

Pokračovat...

Podkategorie