Samolepící fólie (482) Je zde 5496 zboží.

Obecně řečeno lze WRAP fólie považovat za nadstavby klasických reklamních polepových fólií. V čem se od nich liší? Oproti polepovým fóliím nabízejí wrap fólie:
- Roztažitelnost bez ztráty barevnosti či kvality vzoru.
- Lepení bez bublin pomocí mikrokanálkového lepidla.
- Tepelnou zpracovatelnost.
- Vysokou mechanickou odolnost.
- Vysokou odolnost proti běžně se vyskytujícím chemikáliím.
- Aplikovatelnost na suchu s lepidlem, které se vytvrdí do 14 dnů.

Co se týče aplikace wrap fólie, tak probíhá za sucha od středu lepené plochy, pomocí stěrky. Díky mikrokanálkovému lepidlu pak dochází při tazích stěrkou k nalepení fólie, a to zcela bez bublin.

Jakými vlastnostmi se mohou pyšnit wrap fólie?

WRAP fólie mají výbornou ohebnost a tepelnou zpracovatelnost s důrazem na zachování barevného vzoru. Fólie neztrácí svoji barvu ani při natažení nebo ohybu. Velmi zajímavou vlastností těchto fólií je jejich mechanická odolnost, díky které jsou využívány i jako ochranný prvek laku.

Wrap fólie podle barvy

Naše nabídka wrap fólií je rozčleněna do dvou základních kategorií - na základě vzoru fólie, anebo podle základní barevnosti fólie. Rozdělili jsme nabídku našich fólií dle základních barev a v těchto podkategoriích slučujeme komplexní nabídku nezávisle na struktuře a typu fólie. Výběr wrap fólie podle barvy tak nikdy nebyl lehčí.

Wrap fólie podle vzoru

Běžným standardem je dělit WRAP fólie dle jejich vzoru na matné, lesklé, metalické, ocelové atd. To mnohdy ale nemusí stačit, proto tedy přinášíme na trh i rozdělení fólií podle barev, kde se vzory stírají - ty jsou tak postavené do stejné základní kategorie, bez rozdílu. To vám pomůže se lépe zorientovat v naší široké nabídce wrap fólií, a najít si tu vaši vysněnou fólii.

Maskáčové fólie

Speciálním druhem fólií jsou maskáčové neboli camo fólie. Jak již jejich název napovídá, jedná se o fólie, které imitují klasické vojenské maskování, dokáží jej ale navíc posunout i na novou úroveň, neboť jsou dostupné i v méně tradičních barvách. Na našem e-shopu vám pak nabízíme skutečně unikátní barevné kombinace, které na silnici jistě nepřehlédnete - třeba modrý, žlutý či červený základní camo vzor.

Rezavé fólie

Velmi oblíbenou a trendy kategorií wrap fólií se staly fólie imitující rez ocelového plechu. Touha vědomě ukazovat rez na autě je tu už po desítky let - jedná se o tzv. „rat“ styl, který je ale ve své podstatě velice nepraktický. Proto jej nyní nahrazují právě wrap fólie, které přináší čistou vzhledovou rez v tiskové kvalitě odpovídající skutečné rzi.

Ochranné fólie

Nabízíme transparentní fólie s vysokou třídou ochrany laku a karoserie. Tyto fólie plně splynou s lakovaným povrchem a vytvoří mechanickou vrstvu, která zabrání odření a jakémukoliv mechanickému namáhání laku karoserie. Díky ochranné fólii vás tedy již nikdy víc nebudou trápit problémy s odřeným lakem.
Kde na autě se ochranné fólie uplatní nejvíce? Ideální jsou například na prahy, které ochrání třeba před poškrábáním při neopatrném nastupování. Velmi často jsou také využívány jakožto ochrana kapoty před odletujícími kamínky.

Příslušenství

Jsme profesionálové a nabízíme komplexní instalační příslušenství pro montáž fólie. Naše nabídka obsahuje:

 - Instalační stěrky.
 - Instalační a zakončovací dláta.
 - Řezací nitě.
a mnoho dalšího...

Fólie na světla

Fólie na světla je vyrobena z PVC materiálu, který propouští světlo a upravuje barevnost světlometu. Díky ní se tedy budete moci odlišit od davu. Naší specialitou jsou chameleon vzory, které zejména při zhasnutých světlech vytvářejí zajímavé odlesky ve všemožných odstínech.

Pokračovat...

Informace o kategorii Samolepící fólie (482)

Vlastní vytápěný sklad fólií. Více než 500 druhů a barevných kombinací. Z toho trvale skladem přes 250 druhů. Grafické studio s řezacím plotrem. Vlastní WRAP dílna a kompletní montážní příslušenství. Jsme profesonálové v oboru WRAP fólií a polepování vozidel. Nabízíme wrap fólie seřazené podle druhu například matné, lesklé, maskáčové atd. Alternativně fólie řadíme podle barvy tzn. černé, červené, bílé, zelené a modré. Od každé skladové fólie nabízíme vzorky, které nařežeme přímo z aktuální šarže prodávaných wrap fólií. Veškeré fólie jsou vyráběny a skladovány v rolích. Každá jednotlivá objednávka je řezána podle vybraného rozměru fólie. Výrobcem fólií je CWFoo a jsou vyráběny na japonských výrobních linkách, které vyžadují vysokou kvalitu vstupního základového materiálu. Kompletní sortiment wrap fólií je vybaven mikrokanálkovým lepidlem, které výrazně usnadňuje lepení, protože umožňuje uník vzduchu.