Sady sériových tlumičů Je zde 314 zboží.

Tlumiče, jež fungují na principu toho, že pohybovou energii přeměňují na tu tepelnou, se v autě starají o tlumení rázu kol. Jedná se přitom o klíčovou součástku každého vozidla, přesněji řečeno o párovou komponentu. Ta samozřejmě stejně jako všechny ostatní součástky podléhá opotřebení a stárnutí.

V případě tlumičů má ale jejich opotřebení zásadní vliv na bezpečnost celého vozidla. Důkazem budiž, že již po ujetí 100 000 kilometrů tlumiče vykazují v průměru už jen kolem 60% původní funkčnosti! Navíc se opotřebovávají dosti nenápadně - plíživé opotřebení tlumičů má pak za následek, že řidič ho často zaznamená až v krizové situaci, kdy vozidlo není schopno adekvátně zareagovat na nastalou jízdní situaci.

Tlumiče vždy měňte po párech

Jak z logiky věci vyplývá, tak párové součástky, mezi něž patří i tlumiče, je vždy nutné měnit v páru. Při výměně pouze jednoho tlumiče by totiž došlo ke zhoršení jízdních vlastností celého vozu a nadměrnému opotřebení součástek podvozku.

Jelikož bychom rádi vyšli našim zákazníkům vstříc, tak jim nabízíme párové komponenty za velmi výhodné ceny. Za zvýhodněnou cenu u nás seženete vše od sad předních tlumičů přes sady zadních tlumičů až po kompletní sady všech 4 kusů tlumičů na celé auto.

Jaké doplňky si pořídit k tlumičům?


K sadám tlumičů nabízíme i doplňkové zboží jakým je kupříkladu horní uložení, prachovky a dorazy. Ty se vám budou hodit při opravě, profesionální oprava se totiž neobejde bez žádné z těchto doplňkových komponent.

Pokračovat...

Informace o kategorii Sady sériových tlumičů

Zvýhodněné sady plynokapalinových sérových tlumičů od německého výrobce Tuningart Handels. Tlumiče překvapí kvalitou v kombinaci s nízkou cenou. Ideální tlumiče pro vozy starší 10 let díky poměru ceny a kvality, která vydrží po celou zbytkovou dobu vozidla. Sériové tlumiče Tuningart Handels si získaly oblibu zejména v rámci našeho autoservisu. Nabízíme kompletní sady na celé vozdilo popřípadě sady pro přední nebo zadní nápravu. K tlumičům nabízíme kompletní montážní příslučenství jako je horní uložení, prachovky a dorazy. Nepřehlédně sériové pružiny Tuningart Handels.