DEEP tuhostně stavitelný (2) Je zde 28 zboží.

Výrobce TATechnix, jež stojí za řadou podvozků DEEP, nabízí jedinečnou možnost extrémního snížení a tuhostní nastavitelnosti podvozku, opravdovým unikátem je zejména možnost nastavení tuhosti tlumiče.

Podvozky TATechnix DEEP jsou odvozeny ze standardní konstrukce stavitelného podvozku.

O výškové nastavení se starají posuvné matky na tlumiči. Tlumiče jsou extrémně upravené pro minimální dráhu zdvihu a vylepšeny o nastavení tuhosti. Extrémní snížení a minimální dráha pro tlumení zvyšuje nároky na výsledné jízdní vlastnosti. Jednoduše řečeno extrémní snížení vyžaduje i extrémní nároky na tlumič. Díky možnosti tlumič tuhostně naladit jsou DEEP tuhostně stavitelné podvozky naprosto skvělým produktem na trhu stavitelný podvozků.

Jak se tuhost nastavuje?

<>Podle typu tlumiče probíhá nastavení tuhosti tlačítkem, kde klikem na tlačítko je nastaven odskok. Druhou verzí je otočný knoflík, kterým se plynule nastavuje tuhostní charakteristika tlumiče. První verze se spíše hodí k nastavení zadních tlumičů a druhá zmíněná verze spíše slouží k nastavení předních tlumičů. Nicméně není to pravidlem.

Snížení DEEP stavitelných podvozků podvozků

<>Tuhostně stavitelná DEEP řada vychází ze stejně extrémního snížení jako klasická DEEP verze podvozku. Snížení je u obou verzí stejné a zaměnitelné. DEEP tuhostně stavitelné pouze přidávají novou funkci a to nastavení tuhosti tlumiče.

Pokračovat...

Podkategorie